Det finns massor av olika typer av möbler och inredningsprylar världen över. Och medans vissa föredrar att handla inredningen på stora möbelvaruhus finns det andra som hellre kollar på gamla grejer, både för miljön och den fina inredningens skull. Att handla på loppis eller på auktion är något som blir allt mer populärt för varje dag som går. Och det är inte så konstigt! Andrahandsmarknaden är full av härliga fynd, något som man kan läsa om på lokaltidningen.se:

Att köpa begagnat har blivit en trend. Nu har loppissäsongen dragit igång rejält och man har chansen att göra rejäla fynd.  Jag älskar att besöka loppmarknader och gårdsauktioner och har med åren kunnat följa trenden.

Det finns många olika kategorier av köpare på loppmarknader, det finns de som söker saker för en billig peng för att sälja vidare och tjäna på affären, som har det som arbete. Sedan finns det de som går på loppmarknader för att hitta fina gamla saker till sitt eget hem, oavsett värdet, utan hittar man en sak man tycker om så köper man det helt enkelt.


Ingen är alltså ensam om att föredra att göra fynd på loppmarknad och på auktion. Och hur mysigt det än kan vara att gå på en loppis så är en auktion alltid säkrare om man vill ha lite bättre och finare grejer. Ett tips är att kolla in Barnebys.se, en sajt som samlat alla auktionshus på svenska marknaden på ett och samma ställe. Ett enkelt och smidigt sätt att ha ett trevligt, men samtidigt gammalt, hem! Utan att ens behöva lämna sitt fina hem.