Inredning är högst personligt med det finns alltid trender som kommer och går och som du kan låta dig inspireras av. En av årets stora trender som har hållit i sig sen förra året är hållbarhet. Med andra ord ska du handla mycket på second hand och kombinera med det nya för en skön look i hemmet. 

Green,Armchair,Against,The,Wall,With,Silver,Painting,In,NavyVill du göra om hemma och fräscha upp inredningen? Med små enkla knep kan du få till ett helt nytt rum. Du kan exempelvis måla om väggarna i någon härlig färg om du vill göra ett lite större projekt. Annars räcker det med att möblera om för att få en annan känsla. Ett tips är att sätta upp snygga vägghyllor som får glänsa på väggarna eller köpa nya mattor som ger en helt ny karaktär.

Blanda är det som gäller

Att blanda olika stilar och blanda det gamla med det nya är en het trend för tillfället. Gå runt i mysiga vintagebutiker och hitta pärlor både när det kommer till möbler och dekorationer. Mixen är det som är snyggast så köp även nya saker online så ger ditt hem den där extra personliga touchen. Prova även att blanda olika stilar, färger och mönster för att få till det där livfulla hemmet där man vill vara.

”Välj din favoritkulör, blanda mönster och material och skapa en riktig färgexplosion.” Så här säger Sköna hem om trenden.

Var inte rädd för att blanda starka färger och flera olika mönster såsom ränder och prickar för att få till de där spännande kontrasterna som skapar värme i ditt hem.