Att själv inreda hemma är inte alltid det lättaste, speciellt inte om man inte vet så mycket om inredning. Men som tur är så behöver det inte vara så svårt och krångligt som många kanske tror. För det går att göra stora förändringar hemma genom små, enkla medel. Och det behöver inte heller kosta dig en förmögenhet att göra om ett rum eller två till det bättre. Här kommer några smarta tips:

  • Leta hemma – ta reda på vad som finns i förrådet eller garaget där hemma. Säkerligen kan du hitta något som du kan använda dig av för att skapa något nått. För ibland kan de simplaste lösningarna vara de bästa och faktiskt de som blir snyggast i slutändan.
  • Blanda – våga blanda gamla saker med nya. Det skapar en härlig kontrast i rummet och gör ditt hem mer unikt och personligt.
  • Skapa en röd tråd – försök att skapa en röd tråd i din inredning som du går efter när du skapar nytt. På så vis kan du även binda ihop de olika rummen på ett bra och snyggt sätt.
  • Textilier – våga blanda och mixa textilier i olika färger och material för att skapa en mysig känsla i rummet. Gardiner och kuddar är utmärkta exempel på inredning som hjälper dig att skapa den atmosfär som du är ute efter.
  • Satsa på växtlighet – att investera några hundralappar på blommor kan göra susen för ett helt rum. Gröna växter tenderar att göra ett rum mer harmonisk och trivsamt, så se därför till att placera några växter i varje rum.

Du kan även klicka här och läsa om inredning som står sig under en längre tid.