Står du inför en bostadsförsäljning och ska visa upp din lägenhet för potentiella köpare? Då måste du ge ett gott intryck så att du får ut det mesta möjliga för din lägenhet. Det finns flera saker du kan göra för att komma dithän och göra en bra bostadsaffär.

Många mäklare anordnar fotograferingar för annonser. Det kallas för en så kallad homestyling och kan även ordnas inför visningar. Det innebär att andra möbler, plantor, snygga lampor och så vidare hängs upp och ställs dit. Du måste också tänka på städningen. Boka fönsterputs så att rutorna blir skinande blanka när folk kommer. Med fönsterputs stockholm får du perfekta resultat.

Vad är köpare ute efter?

När en potentiell köpare kommer för att kika på en lägenhet är det flera saker de främst lägger märke till. Vissa är naturligtvis ute efter ett renoveringsobjekt men om allt behöver bytas ut är det lätt hänt att de drar öronen åt sig. Om avloppsrör och ny el måste dras in är det nog flera som backar redan vid dörren, men om det bara behöver målas lite kan det vara ok. Tänk dock på att ha ordentligt städat i lägenheten även om det finns sprickor i väggen eller avflagnade trösklar. Lägg gärna en matta över ett slitet golv eller häng upp en tavla där det finns hål i väggen. Var dock noga att nämna alla fel så att du inte grundlurar personerna.

Dekorera med växter

Ställ gröna plantor lite varstans. Växter är det många som tycker om eftersom de ger ett hemtrevligare intryck. Ställ växter på golv, i fönster och på borden. Växter kan också vara smarta för att dölja små spackelhål i väggen. Du kan luras med små medel genom att ställa växter över en ful fläck på golvet eller dölja något på väggen. Man får tänka till lite, eller hur?