Vikten av ett trivsamt hem
 

Känslan av att längta till sitt hem är underbar och så borde det vara för alla. Vårt hem är ju vår borg och var ska vi kunna andas ut och ladda batterierna om vi inte kan det i vårt hem?

Att ha ett ombonat, trivsamt hem med möbler, färger etcetera som man trivs med är mycket viktigt för att kunna slappna av och må bra. Att komma hem efter en stressig dag, stänga dörren om sig och bara andas ut för att sedan sätta sig i soffan, trädgården eller på balkongen och njuta av en god bok eller ett välförtjänt glas rött är mycket nyttigt. Kommer man hem till en bostad som istället känns stökig, oorganiserad och varken ombonad eller harmonisk är det svårt att slappna av och få positiv energi från hemmet.

Många fastnar någonstans i ett halvfärdigt hem eftersom de känner att det kommer bli alldeles för dyrt om de ska köpa en massa heminredning, möbler etcetera. En annan bortförklaring kan vara att man inte har bil och därför tycker att man inte kan ta sig till möbelvaruhuset. Som tur är går det mesta idag att köpa online och behöver dessutom inte alls vara dyrt. Att få hemleverans på stora saker som möbler och sedan köpa detaljer och småsaker i butiker eller på loppmarknader brukar vara ett bra sätt att få ordning på hemmet om man inte har tillgång till bil.

Det finns massvis med bra webbutiker som säljer möbler och heminredning med hemleverans.

•    IKEA – Det självklara valet för majoriteten av oss när det kommer till möbler, förvaring, detaljer och heminredning.
•    Levhemma – heminredning och design på nätet. Allt från nödvändigheter till vackra detaljer.
•    ReFurn – Fantastisk möbelbutik som återanvänder gamla möbler som människor tänkte slänga på soptippen. Här hittar man upprustade möbler för ett lågt pris.

Att kombinera IKEA-möbler med vackra antiksaker eller gamla häftiga loppisfynd är ett bra sätt att skapa ett mysigt hem med en personlig känsla.