På senare tid har intresset för hemstädning ökat och det är alla typer av hushåll som anlitar städhjälp. Självklart har RUT-avdraget bidragit till att fler väljer att köpa tjänsten. Men det är inte den enda fördelen, tvärtom är det många saker du underlättar med hemstädning.

Häng med för att läsa mer om hemstädning och varför den här tjänsten är så populär bland svenska hushåll. Har vi blivit mer lata eller vad handlar det om?

Professionell hemstädning

Om du inte själv har anlitat städhjälp hemma känner du garanterat någon annan som gjort det. Allt fler bokar nämligen hemstädning i Norrköping eftersom det har blivit mer lättillgängligt och enkelt. Du får ditt hem städat och kan istället ägna tid åt annat som du kanske inte hinner med i vardagen just på grund av alla måsten.

RUT-avdraget spelar in

Du som köper hemstäd har rätt att göra avdrag, det så kallade RUT-avdraget. Det gäller dock inte för material eller utrustning utan enbart för arbetskostnaden. På så sätt blir slutpriset för att få ditt hem städat billigare. Just den här biten är något många familjer sätter stort värde på, att bli av med ett vardagsmåste till en rimligt pris.

Flexibla städtjänster

När du anlitar en städfirma är det i regel du själv som bestämmer hur ofta du vill att hemmet ska städas. Du får även själv ange hur mycket du önskar få städat, det vill säga om det ska vara en enklare veckostädning eller mer rejäl grovstädning. Möjligheten att kunna anlita städning helt på dina egna premisser är också en stor fördel.

Duktig och professionell personal

Om du anlitar en firma för hemstädning i Norrköping kan du idag vara säker på att jobbet utförs professionellt. Personalen är erfaren och ofta även utbildad i att städa olika typer av hem och miljöer. Du får helt enkelt ditt hem städat på ett optimalt sätt – många gånger bättre än om du själv skulle städa.